• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Ultimate Stretch Workwear – høj komfort hele dagen

Ultimate Stretch Workwear – høj komfort hele dagen
.

Forestil dig arbejdstøj så behageligt, at du ikke har lyst til at tage det af. Det kan du finde i MASCOTs sortiment af arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH.

Af .

ULTIMATE STRETCH giver en helt anden følelse end for eksempel et par arbejdsbukser i fast stof. Arbejdsbukser i ultimativt strækstof følger let kroppen i alle mulige – og umulige – bevægelser. Uanset om du arbejder på knæ, arbejder i en uvant stilling eller udfører stående arbejde på en stige, så er der intet, der strammer eller generer. Buksernes bløde inderside gør desuden, at du nærmest ikke mærker, at du har dem på.

For at øge din komfort og bevægelsesfrihed så er lommerne integreret i designet. Det gør, at der allerede i udviklingen er taget højde for god pasform og bevægelsesfrihed, selv når lommerne er fyldt op.

Arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH giver dig:
• Ultimativ funktionalitet
• Ultimativ frihed
• Ultimativ fleksibilitet

ULTIMATE STRETCH er elastisk i alle retninger. Det er så fleksibelt og let, at det nærmest ikke mærkes mod huden. Det giver dig ultimativ funktionalitet, frihed og fleksibilitet. Og så er materialet yderst slidstærkt, hvilket sikrer arbejdstøj, der holder.

Arbejdsbukser der holder
Du tænker måske stadig. Er ULTIMATE STRETCH slidstærkt nok til håndværkerbranchen? MASCOTs stofkvalitet 311, som du finder i arbejdstøjsserierne MASCOT® ADVANCED og MASCOT® ACCELERATE, er en af de mest slidstærke stofkvaliteter i vores sortiment. Du går derfor ikke på kompromis med slidstyrken, når du køber produkter i ULTIMATE STRETCH.

Ideelt til udendørs arbejde
Størstedelen af produkterne i ULTIMATE STRETCH er oplagte til udendørsbrug, da de har en vandafvisende finish. Du behøver derfor ikke finde regntøjet frem, når der kommer en byge, da du i MASCOTs sortiment både finder arbejdsbukser og -jakker, der er vandafvisende. Produkterne fås i mange forskellige farver, så du kan vælge netop din yndlingsfarve.

Når først du har prøvet komforten i ULTIMATE STRETCH-arbejdstøj, så er der ingen vej tilbage.

Se udvalget af ULTIMATE STRETCH-arbejdstøj hos din nærmeste MASCOT-forhandler, eller på www.mascot.dk/ultimate-stretch

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020