• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Ung Championship-dansker håber på udlejning

Ung Championship-dansker håber på udlejning
Foto: Ben Hoskins/Getty Images

Frederik Fisker har netop forlænget sin kontrakt med Sheffield Wednesday, og nu håber han på en udlejning, så han kan få erfaring med førsteholdsfodbold.

Af Anders Dehn

Han var blot 16 år gammel, da han skiftede hjembyen Viborg og barndomsklubben Viborg FF ud med Nottingham Forest, men nu har Frederik Fisker klaret tre år i The Championship. Siden september har han været på en kort kontrakt med Sheffield Wednesday, men den blev forlænget i mandags.

Nu har 19-årige Fisker og Wednesday papir på hinanden til 2019, og det glæder den unge danske midtstopper, at hans fremtid er på plads. Dermed kan han også bedre planlægge den. 

En af de ting, som Fisker håber på, er en udlejning. Han spiller ikke The Championship, og i stedet tilbringer han det meste af sin tid på klubbens U23-hold. Derfor vil han gerne samle førsteholdserfaring andetsteds.

- Der er et stykke vej til at være fast mand i startopstillingen i Championship. Specielt som midterforsvarer, hvor man yderst sjældent skifter ud på pladserne. Så jeg kunne godt tænke mig enten senere på sæsonen eller i næste sæson at blive lejet ud, siger Frederik Fisker til Viborg Stifts Folkeblad.

Den unge viborgenser har spillet syv U-landskampe for Danmark, senest for U19-landsholdet i april måned, da han var med i et 1-3-nederlag til Tyskland. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.