• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Andreas Arp

Usain Bolt scorede sine første to karrieremål i testsejr

Usain Bolt scorede sine første to karrieremål i testsejr
Foto: Getty Images

Usain Bolt scorede fredag to mål, da australske Central Coast Mariners vandt med 4-0 over Macarthur South West United i en testkamp.

Af Andreas Arp

Han har vundet 11 VM-guldmedaljer og otte OL-guldmedaljer, og nu kan Usain Bolt også skrive to mål i professionel fodbold på CV'et. (SE MÅLENE NEDENFOR)

Verdensrekordindehaveren på 100 meter-distancen har i de seneste måneder været på et prøveophold i den australske A-league-klub Central Coast Mariners, som starter sæsonen ud i næste weekend mod Brisbane. 

Læs også: Usain Bolt søger lykken i australsk klub

Bolt har trænet med i klubben siden august og fik både den 31. august og 19. september et par korte indhop i holdets testkampe forud for den nye sæson. Fredag spillede Central Coast Mariners så den sidste testkamp inden sæson, da de mødte Macarthur South West United fra den næstbedste australske række i en testkamp, og her var Usain Bolt med fra start.

Fra banen kunne han se holdkammeraten Ross McCormack bringe Central Coast Mariners i front efter bare syv minutter, og kort inden pausen blev det også 2-0 ved Jordan Murray.

Usain Bolt har tidligere udtalt, at fredagens testkamp ville blive en afgørende mulighed for jamaicaneren for at vise, at han fortjener en permanent kontrakt, og i anden halvleg gjorde han da også sit.

Efter 57 minutter scorede han nemlig sit første mål i professionel fodbold, da han på flot vis holdte en modstander væk, inden at han sparkede kuglen i nettet, og kun ni minutter senere gjorde han det også til 4-0. 

Med et kvarter igen blev Bolt skiftet ud, men han var altså stærkt medvirkende til, at Central Coast Mariners vandt med 4-0 i generalprøven forud for den nye sæson. 

De to mål kan ses nedenfor.

Superliga

Mere Superliga

Fokus