• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

Valverde om Coutinho: Fansene står bag ham

Foto: Getty Images

Ernesto Valverde mener ikke, at der er hold i rygterne om, at FC Barcelonas fans skulle være utilfredse med Philippe Coutinho.

Af clbold.dk

Philippe Coutinho scorede tirsdag et perlemål, da FC Barcelona sikrede sig avencement i Champions League ved at slå Manchester United 3-0 hjemme på Camp Nou. 

Der har dog været tvivl om brasilianerens status hos klubbens fans. Lørdag blev Coutinho nemlig skiftet ind i 2-1-sejren over Real Sociedad til en lidt sløj modtagelse fra lægterne. Men ifølge FC Barcelona-træner Ernesto Valverde er der ikke hold i rygterne om, at fansene skulle være utilfredse med Coutinho. 

- Jeg tror ikke, at der er noget som helst hold i den historie. Det har fået alt for meget opmærksomhed, fordi det er FC Barcelona, og med FC Barcelona får sådanne historier, der ikke er vigtige, ofte alt for meget opmærksomhed. Fansene står bag Coutinho, og Coutinho står bag dem, siger han ifølge Football Espana. 

Philippe Coutinho står i denne sæson noteret for 48 kampe, hvor det er blevet til 11 scoringer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.