• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

Vejen til drømme-sommerhuset

Vejen til drømme-sommerhuset
.

Der findes masser af lækre sommerhusområder, hvor det vil være skønt at kunne slappe af.

Af .

Dette indhold er sponsoreret.

Er du på udkig efter dit drømme-sommerhus, og har du brug for at finde et sted, der oser af feriestemning og god atmosfære? Skal det ligge ved havet eller ved en sø? Hvad er dit budget, og hvor i landet skal det ligge - tæt på dit hjem eller langt væk?

Der er mange ting, du skal stilling til, hvis du overvejer at blive sommerhusejer. Først og fremmest skal din økonomi være i orden, da det er dyrt at eje to boliger.

Lån penge til dit drømme-sommerhus, og find et sommerhus og område, der kan fungere som et afbræk fra hverdagen.

Læs med her, og få tre gode bud på fantastiske sommerhusområder.

Lønstrup
Lønstrup er en hyggelig og idyllisk by beliggende ved Vesterhavet, små 15 kilometer fra Hjørring. Lønstrup er blandt andet kendt for sit kunstneriske islæt, og på Strandvejen i Lønstrup finder du derfor både glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, billedkunstnere og gallerier.

Lønstrup er et gammel fiskerleje, der er omringet af barsk natur og betagende smukke sandstrande. Lidt uden for Lønstrup findes attraktionen Rudbjerg Knude Fyr, der er et historisk vartegn for Lønstrup. Ydermere byder byen også på gode spisesteder og shoppemuligheder i de lokale og fine butikker.

Med alt det, er Lønstrup et  perfekt sommerhusområde til dig der ønsker et sommerhus i Nordjylland.

Gilleleje
Er du derimod på udkig efter et sommerhus på Nordsjælland, så er fiskerbyen Gilleleje et godt bud.

Byen har bevaret det oprindelig fiskelejes charme og idyl, samtidig med at det er en levende kultur-og handelsby året rundt. Gilleleje byder på ægte feriestemning, så oplev atmosfæren ved at slentre rundt i byen og kigge i specialbutikker eller få god mad på en af de mange restauranter eller cafeer.

Er du en vandhund, så er der også rig mulighed for at hoppe i bølgen blå på den lækre strand, der ligger tæt på den livlige by.

Kvie Sø
Ønsker du et sommerhus beliggende ved en sø, så bør du kigge på sommerhuse ved Kvie Sø.

Sommerhusene ved Kvie Sø er beliggende i et fredelig og grønt område lige ved badesøen. Kvie Sø er ideel for dig der ønsker fred, ro og hyggestunder i naturskønne omgivelser. Ved søen ligger en restaurant, hvor der er mulighed for at nyde en bid mad, og har i lyst til at bade, så er det heller ikke et problem.

Kvie Sø er nemlig en af Danmarks reneste søer, og i kan derfor uden problemer hoppe i vandet fra badebroen, der er placeret midt ude på søen. Ønsker i derimod at bade i havvand, så er der fra Kvie sø 45 km til nogle af Vesterhavets strande.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus