For anden gang på en uge scorede Kenneth Zohore for West Bromwich imod Charlton. West Bromwich fører nu igen Championship og har derfor retning mod Premier League til næste sæson.

West Bromwich, hvor danske Kenneth Zohore spiller, er tophold i Englands næstbedste række Championship.

Lørdag var holdet taget til Charlton. Kenneth Zohore var udvalgt til West Bromwich startformation, og det skulle vise sig at være en god idé.

Efter 22 minutter stjæler danskeren bolden fra en Charlton-forsvarer, hvorefter den store dansker satte kurs mod feltet. Hans første afslutning blev blokeret af en Charlton-forsvarer, hvorefter Kenneth Zohore sikkert sparkede returen ind. Se målet i videoen over artiklen.

Dermed scorer han for anden gang på blot seks dage imod Charlton, som West Bromwich for nylig mødte i FA Cuppen.

Charlton svarede hurtigt igen og fik udlignet til 1-1 på mål af Josh Davison.

Fra anden halvlegs begyndelse scorede West Bromwich igen og tog føringen tilbage på mål af Hal Robson-Kanu.

Men igen lykkedes det Charlton at få udlignet. De fik dog lidt hjælp af West Bromwichs målmand Sam Johnstone, der blev noteret for et selvmål.

Kampen endte 2-2 og holdene delte derfor pointene. Det ene point til West Bromwich var lige akkurat nok til, at klubben kunne generobre førstepladsen i ligaen, hvilket ved slutningen af sæsonen betyder Premier League-oprykning.