Vild afgørelse: AaB scorer to og går videre i sidste øjeblik

På en kold december aften slog AaB i dag FC Helsingør ud af pokalturneringen, selvom de var bagud helt indtil få sekunder før tid.

1/8-finalen i DBU Pokalen mellem AaB og FC Helsingør, og her gik førstnævnte videre efter en fabelagtig afslutning.

AaB startede med at have relativt godt styr på kampen, men den kontrol smed de selv væk efter 20 minutter, da Jores Okore lavede selvmål. En flad, hård bold fra Tobias Christensen rettede Okore nemlig af, og så lå bolden i eget net.

AaB genvandt kontrollen i kampen, men de ramte slet ikke deres topniveau i første halvleg og kom ikke frem til noget.

Efter pausen var det et bedre spillende AaB-mandskab, der kom ud på banen, og den første lange periode misbrugte hjemmeholdet den ene chance efter den anden. FC Helsingør kom derefter lidt ud af det hårde pres, men AaB kom stadig frem til chancer. Det var tydeligt at se på FC Helsingør, at kræfterne var ved at slippe op, men AaB kunne bare ikke få bolden i mål.

Få sekunder før den ordinære spilletid sluttede, hakkede Yann Rolim bolden i kassen, da anden bolden på et hjørnespark faldt ned foran ham. Under et minut senere satte Edison Flores trumf på, da han krøllede den op i hjørnet, og så var kampen vendt 180 grader.

Derfor endte kampen 2-1 til AaB, som dermed er klar til kvartfinalen i DBU Pokalen.