• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Walisisk stortalent vil bevise sit værd på Chelseas førstehold

Walisisk stortalent vil bevise sit værd på Chelseas førstehold
Foto: Getty Images

Den walisiske landsholdsspiller, Ethan Ampadu, er opsat på at bevise sit værd over for Chelseas italienske manager, Maurizio Sarri.

Af Morten Jørgensen

Han er blot 17 år, men det er allerede blevet til tre landskampe og flere førsteholdskampe for Chelsea.

Den talentfulde Ethan Ampadu har mulighed for at stå over for de danske landsholdsspillere søndag aften i Aarhus, men udsigten til at møde Christian Eriksen, Thomas Delaney og de øvrige profiler på Danmarks landshold vil næppe skræmme den walisiske landsholdsspiller.

Læs også: Flyforsinkelse skyld i Wales' overtrædelse af UEFA-regler

Til daglig er han en del af førsteholdet i Chelsea, hvor han træner sammen med navne som N’Golo Kanté og Eden Hazard, og på landsholdet spiller han sammen med blandt andre Gareth Bale.

Mens han nu er noteret for tre landskampe for Wales, er det endnu ikke blevet til meget spilletid i Chelsea. Han har således slet ikke været i aktion denne sæson, men teenageren er meget op sat på at bevise sit værd over for Maurizio Sarri.

- Man kan sige, at der på den ene side har været noget frustration, men på samme tid får jeg erfaring af at træne med spillerne. Jeg prøver blot at blive bedre, så jeg kan spille i øjeblikket, hvor planerne er lagt for denne sæson. Jeg vil vise manageren, hvad jeg kan, fortæller han ifølge Goal.

Ethan Ampadu startede inde i torsdagens venskabskamp mod Irland, og i sine 67 minutter på banen leverede han en god indsats, der blev krydret med en assist.

Nu håber han formentlig, at Ryan Giggs også giver ham spilletid mod Danmark, så Maurizio Sarri endnu engang bliver gjort opmærksom på kvaliteter, som den alsidige waliser besidder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus