Watford videre i FA Cuppen efter smal sejr

Watford spillede sig frem til semifinalerne i FA Cuppen efter en sejr på hjemmebane mod Crystal Palace.

Der var meget på spil for både Watford og Crystal Palace denne lørdag eftermiddag.

Ingen af klubberne er i akut fare for at rykke ud af Premier League, og da der i næste uge er landskampspause, blev der stillet særdeles stærkt op til FA Cup-kampen på Vicarage Road.

Her kunne hjemmebanetilskuerne opleve, at Etienne Capoué efter 27 minutter bragte Watford foran 1-0, og den føring holdt indtil en god times spil, hvor Michy Batshuayi var på pletten for Crystal Palace.

Det var Crystal Palace, som var mest på bolden og skabte de bedste chancer, men med 10 minutter tilbage af kampen slog indskiftede Andre Gray til og sendte atter Watford i front.

The Hornets holdt stand kampen ud, og dermed er en semifinaleplads i den traditionsrige pokalturneringen nu sikret.

Det er syvende gang i historien, at Watford er nået frem til semifinalerne i FA Cuppen. Dog er de kun nået til finalen én gang, hvilket var i 1984, hvor Everton vandt 2-0 på Wembley.