• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nicklas Grodt Degn

Zanka: Stort at komme til Fenerbahce

Mathias Zanka Jørgensen fremhæver Fenerbahces fans og håber at blive succesfuld med klubben, som han har skrevet en potentiel lang kontrakt.

Af Nicklas Grodt Degn

Den tyrkiske storklub Fenerbahce havde store problemer i forsvaret i den forgangne og klubbens har længdes efter en spiller, der kunne lukke det hul, som Simon Kjær efterlod, da han skiftede fra Fenerbahce til Sevilla i 2017. Det hul skal Kjærs landsholdsmakker Mathias Zanka Jørgensen være med at lukke.

Zanka er ny mand i Istanbul og ser frem til at komme i gang i sin nye klub.

- Mit mål er at vinde og at opnå så meget succes som muligt. Jeg vil gerne blive en mester. Jeg har længe kendt til klubben og ved, at det er stor klub med fans over hele verden. Derfor er det et stort skridt at komme til Fenerbahce, siger Mathias Zanka Jørgensen til Fenerbahces hjemmeside i forbindelse med sin præsentation.

Landsholdsspilleren skifter til Tyrkiet efter to Premier League-sæsoner hos Huddersfield. Han har skrevet en kontrakt på tre år med option på yderligere et år.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.