Zohore sparker Cardiff til tops

Med to mål havde Kenneth Zohore en stor andel i Cardiffs 3-1 sejr i topkampen mod Leeds.

Det har ikke været den bedste start for Kenneth Zohore i denne sæsons udgave af The Championship, hvor han før dagens kamp blot stod noteret for en enkelt liga-scoring.

Måske vendepunkte kom i dag, hvor han forlod banen med to mål, da Cardif vandt 3-1 over Leeds og spillede sig op på førstepladsen foran netop Leeds.

Den danske angriber både åbnede og lukkede ballet mod modstanderen, som har den spansk-danske træner, Thomas Christiansen, ved roret.

Leeds der ellers har fået en god sæsonstart og inde kampstart indtog førstepladsen, måtte kort før pausefløjtet se sig reduceret til ti mand, da Liam Cooper på bare seks minutter blev tildelt to gule kort og dermed marchordre.

Førstepladsen kan vise sig kun at være til låns, når Wolves i morgen møder Sheffield United, hvor de med en sejr kan hoppe op på rækkens øverste plads.