• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Åge Hareide: Helt uaktuelt at udtage Nicklas Bendtner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Landstræner Åge Hareide fastslår, at Nicklas Bendtner i den nuværende forfatning ikke er et tema på det danske landshold.

Af Ole Hoffskov

Nicklas Bendtners ophold i Rosenborg BK startede fremragende med, at danskeren blev ligatopscorer i sin første sæson, men nu ser det ud til at slutte som lidt af et mareridt. 

31-årige Bendtner har i denne sæson været ude i kulden i Rosenborg under klubbens nye cheftræner Eirik Horneland, og helt skidt har det været i de seneste tre kampe, hvor danskeren end ikke har været med i truppen.

Det trækker op til en brat Rosenborg-exit for Nicklas Bendtner, der - ikke overraskende - ikke kommer til at have landsholdet at trøste sig med.

- Det er uaktuelt. Han har jo ikke spillet. Vi har gode oplevelser med Nicklas som person og som spiller, men som det er nu, er det helt uaktuelt at udtage ham, siger landstræner Åge Hareide til Dagbladet og tilføjer:

- Jeg kender ikke situationen, så det er umuligt for mig at sige noget om det. Som sagt har vi kun gode erfaringer med ham, og den situation, som lige nu er i Rosenborg, er umulig at kommentere på udefra.

Åge Hareide udtager senere onsdag den danske landsholdstrup til EM-kvalifikationskampene mod Irland og Georigen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus