• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

AC om sin scoring: Har aldrig ramt en bold værre

Andreas Christensen var bundærlig om sin scoring til 1-1, som skulle via en stolpe og en irsk forsvarsspiller for at gå ind.

Af Oliver Okstrøm

Danmark er klar til VM efter en samlet sejr på 5-1 over Irland over to altafgørende playoff-kampe. Alle målene blev scoret i samme kamp, og det første af de danske blev sat ind af Andreas Christensen til 1-1.

Umiddelbarte efter kampen kunne han i et interview med Kanal 5 fortæller om sin scoring, hvor han dog havde svært ved at holde masken.

- Jeg tror aldrig, jeg har ramt bolden værre, lød det først fra Andreas Christensen i forhold til sin scoring til 1-1 i opgøret, som fik Danmark tilbage på rette spor. 

- Den kom, og så var det bare en lille reaktion, og det var lige dét, vi havde brug for på det tidspunkt - og det er jeg utroligt glad for. 

Endelig kunne Andreas Chrstensen fortælle en lille historie om, hvordan han oplevede Danmark sidst, de var med til et VM. Det var i 2010 i Sydafrika, hvor 'AC' blot har været 14 år gammel.

- Ja, der var jeg ikke særlig gammel. Jeg kan huske, at jeg sad og så det på fjernsyn med chips og hyggede mig på den måde. Nu skal jeg selv derned, og det bliver sgu fedt. Det glæder jeg mig utrolig megt til, siger Andreas Christensen

Nu går turen til Rusland for ham og de andre danske spillere til sommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus