• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Morten Jørgensen

Afgående U21-landstræner er åben for udenlandsk job

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen skal snart finde sig et nyt job, og U21-landstræneren er ikke afvisende over for at skulle prøve sig af uden for Danmarks grænser.

Af Morten Jørgensen

Efter fire år som træner for U21-landsholdet er det efter sommerens EM-slutrunde slut. Niels Frederiksen har valgt ikke at ville forlænge sin kontrakt med DBU.

Hvad der skal ske med den tidligere Lyngby- og EfB-træner herefter er endnu uvist, men han tror på, at der nok skal være et job til ham. Om det fortsat bliver i Danmark er dog ikke givet, for han er åben over for at søge lykken i udlandet.

- Mit udgangspunkt er, at hvis det rette dukker op, fortsætter jeg i fodboldverdenen. Nu må vi se, hvad det ender med. Uden at jeg sådan vil give en skarp status, har jeg vurderet, at jeg ikke skulle slå til på nogle af de muligheder, der hidtil har været nationalt og internationalt. Udlandet kan være en mulighed. Udgangspunktet er, at jeg har et nyt job efter 1. juli, og mon ikke det lykkes, fortæller han til B.T.

I første omgang vil han dog have fokus på den kommende U21-slutrunde, der afholdes i Italien og San Marino, og hvor de danske talenter er havnet i gruppe med Tyskland, Serbien og Østrig.

Superliga

Mere Superliga

Fokus