• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

AGF'er føler sig tættere på U21-EM

Kasper Junker er endnu en gang udtaget til U21-landsholdet, og det bringer ham tættere på sommerens slutrunde, føler han.

Af Anders Dehn

For AGF's Kasper Junker har dette forår to overordnede mål. Det vigtigste er, at han og holdet skal klare sig fri fra nedrykning, så de også spiller i Superligaen til næste sæson. 

Det andet mål er personligt for Junker, og det går ud på, at han gerne vil med det danske U21-landshold til EM til sommer. Derfor er det glædeligt for AGF'eren, at han er udtaget til de to testkampe mod først Spanien og siden England.

Læs også: Kasper Junker: U21-EM er en kæmpe drøm for mig

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad. Jeg havde håbet på det og troet på det, og så er det dejligt, når man får nyheden, siger han til AGF TV.

Junker føler, at han med udtagelsen kommer nærmere den endelige trup til sommer.

- Det er de sidste testkampe op til slutrunden, så selvfølgleig kommer man tættere på, hver gang man er med. Så handler det bare om at vise sig frem igen og spille godt, og så kan jeg ikke gøre meget mere, siger han. 

Se hele interviewet med Kasper Junker i videoen i toppen af artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.