2016-03-28 20:15
Foto: Polfoto/Lars Poulsen

Brøndby-spilleren Daniel Agger fortæller, at han savner livet i Liverpool.

Daniel Agger forlod Liverpool FC i sommeren 2014. Efter at have spillet i Beatles-byen siden 2006 fik den danske forsvarsspiller nok. Uoverenstemmelser med manager Brendan Rodgers var dengang en af grundende til, at Agger forlod sit elskede Anfield og vendte hjem til vestegnen. 

I et interview med Ekstra Bladet fortæller 31-årige Agger nu, at han savner livet i Liverpool, hvor han og familien havde en ''god base''.

- Jeg savner Liverpool. Vi havde et rigtig godt liv i byen. Vi havde en god base, havde bygget et godt hjem og følte os virkelig hjemme i byen. Jeg håber altid, jeg vil have en form for tilknytning til Liverpool. Jeg fortryder ikke, jeg rejste. Når jeg først har taget en beslutning, så fortryder jeg aldrig. Jeg kan ikke præcis huske, hvornår jeg traf beslutningen om at komme væk. Men den sæson, hvor det gik rigtig godt, fik jeg rigtig mange kampe i træk, siger Agger og fortæller om et muligt skifte til FC Barcelona: 

– Barcelona var en mulighed, jeg havde i 2013. Men da jeg traf min beslutning dengang, var det den rigtige beslutning på daværende tidspunkt at blive i Liverpool. Det er ikke noget, jeg i dag fortryder, men når jeg tænker tilbage, kunne det have været sjovt at prøve. For tre- fire år siden havde Spanien måske passet godt til mig. Sådan valgte jeg ikke, og det kommer jeg aldrig til at fortryde, siger Agger.

 

Daniel Agger nåede at spille 232 kampe for Liverpool og score 14 mål i sine otte år i klubben.

SENESTE NYT...
OP | NED