Brøndby-træner Alexander Zorniger mener, at de danske landsholdsspillere skal koncentrere sig mere om at spille fodbold.

Det danske landshold og DBU var på kollisionskurs i starten af året, da en række af de bærende landsholdsspillere i pressen rettede en skarp kritik af forbundet. Noget af kritikken gik på de forhold, DBU tilbyder landsholdsspillerne i forbindelse med samlingerne. Et andet kritikpunkt omhandlede staben omkring landsholdet.

DBU har efterhånden givet sig på alle parametre, og spillerne har fået det, som de ville have det, men hvis man spørger Brøndby-træner Alexander Zorniger, er sagen langt hen ad vejen noget pjat.

Han mener, der er alt for mange folk og interesser rundt omkring spillerne i dag.

- Landsholdsspillerne skal ikke gå op i, om der er 1, 8 eller 15 fysioterapeuter. De skal tænke over, hvordan man kan blive et bedre hold. Men sådan noget kan blive et problem, når man har at gøre med højtprofilerede spillere. På grund af omgivelserne i professionel fodbold bliver glæden og stoltheden ved bare at spille fodbold mere og mere ødelagt. Det handler for meget om at få så meget ud af tingene som muligt rent økonomisk, siger Alexander Zorniger til Jyllands-Posten.

Danmark måtte senest nøjes med 0-0 på udebane mod Rumænien. 

SENESTE NYT...
OP | NED