Argentina klarede sig fint uden Messi: Fik sat Irak på plads

Det blev til en klar 4-0-sejr til Argentina, da de mødte Irak torsdag aften.

Det argentinske landshold er i denne tid i Saudi Arabien, hvor de senere i landsholdspausen skal møde ærkerivalerne fra Brasilien. Men torsdag ventede der en kamp mod Irak, som skulle ende med at blive en klar sejr til sydamerikanerne.

Helt præcist endte det med en 4-0-sejr til de dobbelte verdensmestre fra 1978 og 1986.

Her var der tale om en kamp, hvor Argentina måtte undvære deres vante superstjerne, Lionel Messi, og derfor gav det andre muligheden for at vise sig frem uden at blive overskygget af Barcelona-spilleren.

En af dem er en spiller som Paulo Dybala, som også var med i de to første scoringer fra argentinernes side. Først som tredjesidste mand på bolden, da han 18 minutter inde i kampen først lagde en aflevering ud til Acuña på venstrekanten, der spillede den ind til Martinez, der scorede til 1-0.

Dernæst var Dybala med næstsidste fod på bolden, da han efter en dribletur serverede bolden for fødderne af Pereyra, der efter et kort træk sparkede bolden i mål til 2-0 efter 53 minutters spil af kampen.

Målene til 3-0 og 4-0 kom i sidste del af kampen, hvor Argentina først omsatte et hjørnespark til mål ved Pezzella, hvorefter de lukkede og slukkede opgøret med deres fjerde mål i kampen, da Franco Cervi nettede.

Kampen mod Brasilien er på tirsdag, som ligeledes spilles i Saudi Arabien.