2016-03-26 17:01
Foto: Emilio Moranetti/Polfoto

Alex Iwobi spillede fredag turneringskamp for Nigeria, hvilket gør ham utilgængelig for det engelske landshold fremover.

For kun et par uger siden scorede kun 19-årige Alex Iwobi sit første Premier League-mål, da han nettede i Arsenals 2-0-sejr mod Everton. Ligeledes startede han på Camp Nou i Champions League-ottendedelsfinalen.

Når en 19-årige formår det i en klub som Arsenal, er det som regel også en spiller med landsholdspotentiale, og det har England også tidligt set. Iwobi har nemlig repræsenteret de engelske landshold på både U16, U17 og U18-niveau, men mere bliver det ikke til. 

Fredag fik stortalentet nemlig sin officielle debut for det nigerianske landshold, hvilket spærrer ham for det engelske landshold. 

Inden kampen mod Egypten fredag, havde han tidligere spillet to venskabskampe på højeste niveau for Nigeria, men efter som, at det ikke var turneringskampe kunne han teknisk set stadig vælge at spille for England. Den chance er nu væk. 

På Twitter skriver han efter debuten:

- Uheldig ikke at vindet, men glad for at have fået min officielle debut for Nigeria. Jeg vil også takke England for at give mig chancen for at repræsentere dem. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?