2017-06-18 15:49

Selvom han igår scorede et hattrick for Spanien, så lader Marco Asensio sig ikke rive med.

Den 21-årige Real Madrid spiller har vist fin form i slutningen af sæsonen, hvor han scorede i Champions League-finalen mod Juventus. Han har taget formen med ind til U21-EM, hvor han var stærk medvirkende til Spaniens åbningssejr mod Makedonien.

Således stod den talentfulde spiller for tre af målene i 5-0 sejren, men selvom han leverede en fremragende præstation, så vil han ikke lade sig rive med af stemningen, men i stedet fokusere på at fastholde sin form. 

- Vi vidste, at vores første kamp ville være svær, fordi vi var nødt til at starte godt ud, men vi havde en god kamp mod et godt hold, siger Asensio ifølge goal.com.

Marco Asensio er glad for sin præstation, men præciserer at det er holdet der gælder.

- Jeg er glad for min præstation, men mest af alt over holdets præstation. Nu skal vi se frem mod næste kamp mod Portugal, for turneringen er kort, og vi har ikke råd til at fejle.

Real Madrid-spilleren mener, at hans succes for Spaniens U21-landshold skyldes den frihed, som træneren giver ham.

- Træneren giver mig frihed til at angribe, og jeg er meget komfotabelt ved at løbe i offensive positioner. Jeg vidste, at jeg skulle arbejde hårdt og være klar, hvis muligheden tilbød sig. Jeg er altid klar, og jeg er kommet til turneringen i god form.

Selvom han anerkender sin gode form, så vil han ikke lade gårsdagens præstation stige sig til hovedet.

- Jeg skal være ydmyg og stadig arbejde hårdt. Rosen må ikke stige mig til hovedet.

Spanien og Portugal krydser klinger i U21-EM gruppespillet på tirsdag kl. 20:45

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?