• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Avis: Her er de tre, der vælges fra til U21-EM

Senere fredag offentliggør Niels Frederiksen, hvem han har taget med til U21-EM i Italien. Ifølge Ekstra Bladet er det tre Superliga-spillere, der bliver skåret fra.

Af Kenneth Jensen

Det danske fodboldlandshold spiller om 10 dage sin første kamp ved U21-EM, når Tyskland er modstanderen ved slutrunden i Italien, og siden følger kampe mod Østrig og Serbien, inden Danmark enten er gået videre eller sendt hjem.

Og Niels Frederiksen gør det senere fredag officielt, hvilke 23 navne han har taget med til slutrunden.

Men allerede nu kan den danske avis Ekstra Bladet fortælle, hvem det er, der trækker sorteper og ikke kommer med.

Niels Frederiksen, der efter slutrunden bliver træner for Brøndby, må kun tage 23 mand med, og han har derfor skullet skære tre mand fra bruttotruppen på 26 spillere.

Ifølge Ekstra Bladet er de tre spillere, der ikke skal med, forsvarsspiller Jonas Bager fra Randers FC, midtbanespiller Magnus Christensen fra AaB og kantspiller Carlo Holse fra FC København.

Jonas Bager har ifølge avisen fået besked om at holde sig klar, da der er tvivl om Sampdoria-dansker Joachim Andersen. Andersen har døjet med en skade, og det er ifølge avisen stadig uvis, om han bliver klar til slutrunden.

Kommer Joachim Andersen ikke i aktion ved slutrunden, må det siges at være en bet for Niels Frederiksens mandskab. Forsvarsspilleren er en af de bedste spillere på holdet.

Carlo Holse har tre kampe for U21-landsholdet, Jonas Bager har seks, og Magnus Christensen har ligeledes seks kampe for det danske U21-landshold.

Superliga

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udeban...

Mere Superliga

Fokus