• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

Bale indrømmer: Kan bedst lide at spille for landsholdet

Foto: Getty Images

Gareth Bale finder det mere ophidsende at spille for sit landshold end sit klubhold, fortæller han og kalder det samtidig et tilfælde, at han kan spille for landsholdet, men er skadet for Real Madrid.

Af Nicklas Grodt Degn

Han har scoret 104 mål i 238 kampe, heriblandt på et saksespark i en Champions League-finale, men Gareth Bale er fortsat ikke blevet den helt store fanfavorit i Real Madrid, hvor der gang på gang rapporteres om, at waliseren ikke trives holder mere af at spille golf end fodbold.

Nu indrømmer Gareth Bale, at han i hvert fald foretrækker at være med landsholdet frem for den daglige trummerum i Real Madrid.

Læs også:Bale frosset ude i Real - træner med Wales

- Når jeg er med Wales taler jeg mit eget sprog, og jeg føler mig mere komfortabel. Det gør helt klart, at det er mere ophidsende for mig. Det er som at spille med dine venner nede i parken på en søndag, siger Gareth Bale ifølge ESPN.

Bale er blevet kritiseret for, at han har siddet uden for med en skade siden starten af oktober, men alligevel er kampdygtige for Wales i indeværende landskampspause.

Læs også:Carvajal forsvarer udskældt Real-duo

- Jeg har forsøgt at komme tilbage, så hurtigt, jeg kunne. Hvis der var en Real Madrid-kamp i den her weekend havde jeg spillet den. Måske ser det ikke godt ud, men det er en tilfældighed. Hvis jeg fit, så spiller jeg, uanset hvor jeg er, siger Bale.

30-årige Gareth Bale har været i Real Madrid siden 2013, hvor han kom til fra Tottenham.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Svensk stortalent på vej til Premier League

Læs også:Zidane slår fast: Jeg vil have, at Bale bliver

Superliga

Mere Superliga

Fokus