• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Alexander Paaske

Bale og Wales ydmyger Irland

Gareth Bale scorede et flot langskudsmål, da Wales udspillede Irland og vandt 4-1 i Danmarks Nations League-gruppe.

Af Alexander Paaske

Danmarks to gruppemodstandere i Nations League, Wales og Irland, mødtes her til aften i den nye turnerings første spillerunde.

Og det ligner et særdeles giftigt walisisk mandskab, som Danmark skal møde i Aarhus på søndag, for Gareth Bale og Co. var flyvende og dominerede stort set fra start til slut. 

Læs også: DBU og Spillerforeningen indgår midlertidig aftale

Wales åbnede målscoringen efter seks minutter, da Joe Allen sendte en fin bold i dybden til Tom Lawrence, der knastørt bankede bolden i kassen med højrebenet.

Efter 17 minutter var det Gareth Bales tur til at brillere, da han bankede bolden i det fjerne målhjørne til en 2-0-føring. I slutningen af halvlegen kom Aaron Ramsey også på tavlen, da han resolut sendte kuglen i netmaskerne.

I anden halvleg faldt tempoet en lille smule, men det var stadig med Wales i teten. Connor Roberts gjorde det til 4-0, før Ramsey klodset mistede bolden lige uden for eget målfelt, så Shaun Williams elegant kunne chippe bolden i mål for en irsk reducering.

Mere skete der ikke, og Wales har dermed taget føringen i Danmarks Nations League-gruppe før braget på søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.