• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Andreas Arp

Bayern-stjerne sat af det tyske landshold: Har godt af en pause

Bayern Münchens Jerome Boateng er ikke med i den den tyske landsholdstrup forud for den afgørende Nations League-kamp mod Holland. Han har godt af en pause, fortæller Joachim Löw.

Af Andreas Arp

Det går ikke godt for det tyske landshold, der siden det overraskende VM-exit i gruppespillet tidligere på året også har haft problemer i UEFA Nations League.

Tyskland er i gruppe med Frankrig og Holland i A-ligaen, men i de første tre kampe har Joachim Löws tropper fortsat den første sejr til gode. Verdensmestrene fra 2014 er derfor også pisket til sejr i den sidste gruppekamp mod Holland, hvis ikke den stolte fodboldnation vil rykke ned. 

Læs også: Nations League-overblik: Sådan ser puljerne ud efter weekenden

Fredag blev truppen til den afgørende Nations League-kamp så præsenteret, og den var uden både Barcelona-målmand Marc Andre Ter Stegen og Bayern Münchens Jerome Boateng. 

Landstræner Joachim Löw forklarer fravalget af Ter Stegen med, at målmanden har problemer med skulderen, mens den manglende udtalelse af Boateng er et bevidst fravalg:

- Jeg har talt med Jerome, og jeg er overbevist om, at han har godt af en pause. Jeg fortalte ham, at vi også har mange andre alternativer til hans position - især yngre spillere. De skal også have chancen for at vise, at de kan nå Jeromes niveau, fortæller Löw til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

30-årige Jerome Boateng har spillet 76 kampe for det tyske landshold. Forsvarsspillerens seneste landskamp var netop mod Holland, hvor tyskerne tabte med 0-3. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus