• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Bendtner forklarer afvisning af fransk klub

Den danske angriber Nicklas Bendtner havde i januar muligheden for at skifte væk fra Norge. Han takkede nej.

Af Kenneth Jensen

Der er en god sandsynlighed for, at den rutinerede danske angriber Nicklas Bendtner er at finde i den landsholdstrup, som træner Åge Hareide tager med til VM til sommer.

Muligheden var der ellers for Bendtner i januar for at skifte væk fra sikkerheden og Rosenborg for at prøve lykken i Frankrig og Bordeaux, men netop den forestående VM-slutrunde fik Nicklas Bendtner til at afvise et skifte væk.

- Så skulle jeg et helt nyt sted hen, finde mig tilpas, bo på hotel, kigge efter lejlighed eller hus. Der ville være en masse ting i mindst en måned, som ville være støj. Det havde jeg ikke behov, slet ikke når det kunne undgås. Ikke når der var så vigtig en VM-slutrunde, og jeg kunne vente fire måneder, siger Nicklas Bendtner til Danmarks Radio og forklarer:

- Så vil jeg hellere være et sted, hvor jeg har succes, hvor jeg har følt mig godt tilpas, og hvor jeg kunne se, at jeg kunne få mere succes.

Nicklas Bendtner kom senest ind mod Panama og så ud til at blive snydt for et straffespark. Angriberen kan meget vel få en ny chance, når Danmark møder Chile på tirsdag.

Sæsonen i Norge følger kalenderåret, og endnu er det i to norske ligakampe ikke blevet til mål for Nicklas Bendtner. Han scorede i sidste sæson 19 gange i ligaen for Rosenborg.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus