• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold nooteboom1

Braithwaite vil ikke med Toulouse ned i Ligue 2

Braithwaite vil ikke med Toulouse ned i Ligue 2
Polfoto: Lars Poulsen

Såfremt Toulouse rykker ned i Ligue 2, kan den sydfranske klub godt vinke farvel til Martin Braithwaite, der ikke magter at spille i den næstbedste franske række.

Af nooteboom1

Martin Braithwaite og Toulouse ligger lige nu under stregen med syv point op til overlevelse. Der resterer syv kampe af den franske Ligue 1. Skulle det ske, at den sydfranske klub rykker ned, skal de ikke regne med, at den tidligere Esbjerg-spiller bliver i klubben. Det siger han til Sjællands Nyheder

- Nej, selvfølgelig vil jeg ikke spille i den næstbedste række, det er stensikkert, men jeg tror stadigvæk på, at vi kan overleve. Vi har et hold, der burde kunne overleve i den bedste række, men vi har ikke været bedre i den her sæson. Der resterer stadigvæk nogle kampe, hvor alt er muligt, og vi skal se, om vi ikke kan nå at overleve.
 
De næste to kampe for Toulouse er på hjemmebane mod Caen og Bastia.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.