• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Benjamin Lillelund

Brasilien sender Messi og Co. ud af Copa America

Brasilien er i finalen i Copa America efter en sejr på 2-0 over Argentina.

Af Benjamin Lillelund

På forhånd var Brasilien nævnt som de helt store favoritter til at vinde Copa America, og nu er de blot en enkelt kamp fra at gøre netop dette.

I nat dansk tid bookede Brasilien nemlig billet til finalen i det sydamerikanske svar på EM. Ærkerivalerne fra Argentina stod på menuen, og det blev til en sejr på 2-0.

Allerede efter 19 minutter kom Brasilien på sejrskurs, da Manchester City-angriberen Gabriel Jesus sendte bolden i kassen.

20 minutter før tid faldt afgørelsen med Roberto Firminos scoring til 2-0, selvom Lionel Messi blandt andet havde ramt stolpen og var tæt på at holde Argentina inde i kampen.

Brasilien er nu klar til finalen, hvor enten Chile og Peru er modstanderen.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.