Brasilien sikrede sen sejr over Argentina

Brasilien besejrede tirsdag aften Argentina med 1-0 i en testkamp uden de helt store chancer

Der var dækket op til sambabold, da et af de mest legendariske landsholdsopgør tirsdag aften skulle spillles, nemlig kampen mellem de evige rivaler Brasilien og Argentina. Brasilien dominerede kampen uden at være alvorligt farlige, men de endte alligevel med at tage sejren til sidst takket være en scoring af Miranda.

Argentina var uden Lionel Messi, der holder pause fra det argentinske landshold, mens Neymar startede inde for Brasilien.

Brasilien var mest på bolden i første havleg, men det var Argentina, der bed fra sig efter en halv times spil. Dybala sendte et godt frispark mod det brasilianske mål, men afslutningen strøg snert over det lange hjørne.

Neymar var ligeledes tæt på fem minutter inden pausen, da en retur fra Gabriel Jesus røg ned for fødderne af PSG-stjernen. Neymar sendte dog bolden et godt stykke over mål.

Argentina kom bedre med efter pausen, men det var stadig Brasilien med de største chancer. Efter 70 minutter var Brasilien tæt på at score et vidunderligt mål. Neymar fandt Barcelona-midtbanen Arhur, der flugtede bolden mod mål, men afslutningen manglede det sidste.

Det lignede derfor en nulløsning, men dybt inde i kampens overtid dukkede Inter-forsvareren Miranda op efter et hjørnespark og sikrede Brasilien sejren i rivalopgøret.