• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Brasiliens landstræner sætter Messi på plads efter korruptionsanklage

Foto: Getty Images

Landstræneren for Brasilien, Tite, mener at Lionel Messi skal lære at vise respekt, når han er blevet slået.

Af Oliver Okstrøm

Brasilien vandt søndag Copa America efter en sejr på 3-1 over Peru i finalen, og undervejs slog de Argentina og Lionel Messi ud i semifinalen. Barcelona-stjernen endte med et vinde bronze, men han var bestemt ikke imponeret over turneringen, som han anklagede for at være korrupt og gav en fordel til Brasilien.

Det er noget, som har fået brasilianernes landstræner Tite til at reagere, og ifølge nyhedsbureauet AFP gav han klar besked til Messi efter finalesejren.

- Han skal vise noget respekt. Han må forstå og acceptere, når han bliver besejret. Vi har lidt i mange kampe - selv under VM - så pas på, siger han og fortsætter:

- Han lægger en masse pres på, fordi han er så god en spiller, som han er. Alle har deres egne problemer, og du er nødt til at vise respekt, lyder det fra Tite.

Han blev desuden bakket op af finalemodstandernes landstræner Ricardo Gareca, der selv er argentiner, som påpeger, at selvom Messi har en autoritær stemme, så betyder det ikke, at han er enig med ham.

Ifølge det spanske medie AS kan Lionel Messi derudover risikere op til to års karantæne fra landsholdsfodbold som følge af hans anklager om korruption ved den sydamerikanske landsholdsturnering.

Messis sidste bidrag til turneringen var endvidere et rødt kort, som han fik i bronzekampen mod Chile, hvor han var kommet i nærkontrakt med Gary Medel, hvilket endte med udvisning til begge spillere.

Den normalt så målfarlige argentiner havde desuden ikke et specielt imponerende Copa America, hvor han blot fik scoret én gang.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.