• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Aagurd

Buffon: Italien har ikke brug for mig

Det italienske målmandskoryfæ afskriver landsholdet, som ikke har brug for ham.

Af Mads Aagurd

Gianluigi Buffon har spillet hele 176 landskampe for Italien, hvilket er rekort. Han stoppede efter en venskabskamp mod Argentina, da Italien ikke kvalificerede sig til VM i 2018. Nu spekulerer flere i, at Buffon kunne gøre comeback til EM i 2020, men det virker urealistisk.

- Jeg talte med Mancino, og de har ikke brug for mig. Jeg er glad for, at Chiellini har overtaget mit armbånd for både Italien og Juventus. Donnarumma er symbolet på vedholdenhed og projektets godhed med at klaregøre unge spillere, siger Buffon til Corriere della Sera.

Foruden unge Gianluigi Donnarumma fremhæver den 40-årige keeper, at andre målmænd som Mattia Perin, Alessio Cragno og Salvatore Sirigu også ville kunne give garantier i det italienske bur.

I sommer skiftede Buffon efter mere end 500 kampe Juventus ud med Paris Saint-Germain.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.