Cavani og Suárez nedlagde Ecuador ved Copa America

Edinson Cavani og Luis Suárez stod hver for et mål, da Uruguay tog en 4-0 sejr over Ecuador ved Copa America.

Uruguay tog natten til mandag hul på deres Copa America, da de nedlagde Ecuador med 4-0. De to stjerneangriberer Edinson Cavani og Luis Suárez stod for et mål hver.

Efter blot seks minutter kom Uruguay foran, da Nicolas Lodeiro sendte læderet i nettet. Han tog flot et indlæg fra Luis Suarez ned, inden han lobbede den over en forsvarsspiller og lagde bolden i mål.

Halvvejs i første havleg blev opgaven sværere for Ecuador, da Jose Quintero modtog et rødt kort.

Efter 33 minutter kom scoringen til 2-0, da Edinson Cavani bankede bolden i kassen på et flot saksespark. Et minut inden pausen dukkede Luis Suarez op ved bagerste stolpe ved et hjørnespark og gjorde det til 3-0.

Derfra var det ren cruise control fra Uruguay, der også skulle komme foran 4-0 efter et selvmål kort før tid.

Dermed fik Uruguay en fin start i gruppe C, der derudover tæller Japan og Chile.