• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Chokeret Kjær om Bendtner-sag: Landsholdet tager afstand for vold

Chokeret Kjær om Bendtner-sag: Landsholdet tager afstand for vold
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Landsholdets anfører Simon Kjær håber det bedste for Nicklas Bendtner, men slår fast at vold ikke er acceptabelt for landsholdsspillerne

Af Mikkel Sloth

Den danske angriber Nicklas Bendtner kom igen i problemer med loven, da han i weekenden angiveligt brækkede kæben på en taxachauffør i København. Indtil videre er han ikke dømt, men skulle det ske, går han næppe den store landsholdsfremtid i møde.

B.T. snakkede efter gårsdagens kamp mod Wales med anfører Simon Kjær om sagen, og han fortæller, at hele holdet var chokerede, da de fik nyheden. Det var heldigvis ikke noget, der fik indflydelse på kampen, som Danmark vandt 2-0, men det var ikke desto mindre noget, som ramte spillerne. 

Simon Kjær har selv spillet sammen med Nicklas Bendtner på landsholdet i mange år, men han ville ikke udtale sig for meget om sagen, før han kendte alle detaljer. Han ville dog gerne slå én ting fast, uanset om Bendtner dømmes skyldig eller ej.

- Jeg skal selvfølgelig vide hvad der er sket og ikke gøre mig klog på noget, jeg ikke har nogen anelse om. Jeg håber på det bedste for Nik, men det danske landshold tager – som altid – afstand fra vold. Og så må vi se, hvad der kommer ud af den her sag.

Simon Kjær fortæller til BT, at han ikke har snakket med Nicklas Bendtner, men at han er ked af det på angriberens vegne. Nu venter han ligesom Nicklas Bendtner selv og resten af Fodbolddanmark på, hvad sagen ender med.

Nicklas Bendtner var ikke udtaget til kampen mod Wales, og skal derfor i første omgang tilbage til han norske klub Rosenborg, hvor man forventer at snakke om sagen internt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus