2016-01-09 21:57
Foto: Tim Ireland/Polfoto

Christian Eriksen blev lørdag aften kåret til årets danske fodboldspiller ved det store sportsshow i Boxen.

Spillerforeningens pris for årets fodboldspiller gik til Christian Eriksen ved det årlige DR-show Sport 2015 i Boxen i Herning. Det er medlemmerne af spillerforeningen, der står for afstemningen, og derfor er det kollegaerne, der giver ham prisen.

Han kunne dog ikke være der, da Tottenham har et stramt program. Derfor måtte han sige tak for prisen, der er hans for tredje gang i træk.

- Jeg er meget beæret over, at vinde denne pris endnu engang. Det skulle være tredje gang i træk. Det er jeg utroligt glad for. En kæmpe tak til alle de spillere, som har stemt. Selvfølgelig betyder det meget, når det er ens kollegaer, der har stemt. 

Det var også med en lille smule ærgrelse i stemmen, da Christian Eriksen skulle se tilbage på året, der er gået.

- Det er dog med en lille skuffelse i baghovedet over landsholdet, men med klubholdet kan man godt fornemme, at det er gået rigtig godt. Det er jeg glad for, at folk har set. Jeg er rigtig rørt, og jeg håber, at det bliver ved, så jeg kan gå efter den fjerde også, siger han.

Christian Eriksen har spillet 57 landskampe for Danmark i en alder af bare 23 år, og det er blevet til seks scoringer fra hans side.

De nominerede var udover Christian Eriksen også Kasper Schmeichel fra Leicester City og Simon Kjær fra Fenerbahce.

SENESTE NYT...
OP | NED