2017-10-07 18:26
Foto: Getty Images

Henrik Dalsgaard spillede en stor kamp mod Montenegro torsdag aften, og han glæder sig over succesen.

På otte år er 28-årige Henrik Dalsgaard gået fra at spille Serie 4 for Møldrup-Tostrup i Nordjylland til at være fast mand på højreback for det danske landshold og en udenlandskarriere i den engelske klub Brentford.

Senest mod Montenegro torsdag aften, hvor Danmark vandt med 1-0, fik Dalsgaard sit helt store gennembrud på landsholdet med en stor indsats med en assist til sejrsmålet og en række defensive indgreb.

Dalsgaard selv ser nu frem til den næste landsholdskamp mod Rumænien i et udsolgt Parken, og han kan se sig selv som en spiller, der har gået i gennem en enorm udvikling siden debuten på landsholdet i marts 2016. Det siger højrebacken ifølge Ekstra Bladet.

- Jeg glæder mig over det er blevet min tur. Jeg er en anden spiller end for halvandet år siden, hvor jeg debuterede på landsholdet. Jeg er meget mere moden i mit spil, siger Henrik Dalsgaard.

Han peger endvidere også på, at han har meget at takke den daværende sportsdirektør i AaB, Lynge Jakobsen, og den tidligere talentchef i samme klub, Poul Erik Andreasen, for at de turde tage en chance med ham.

Kampen mod Rumænien spilles søndag aften klokken 18, og den sendes direkte på Kanal 5.

SENESTE NYT...
OP | NED