• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Benjamin Lillelund og Oliver Okstrøm

Dalsgaard: Turde ikke tænke på nederlag

Henrik Dalsgaard ville end ikke tænke på, hvordan et nederlag ville være modtaget af de danske fans.

Af Benjamin Lillelund og Oliver Okstrøm

Konflikten mellem DBU og Spillerforeningen har lignet en tabersag for alle parter, og derfor var det med spænding, at det rigtige landshold i dag løb på banen i Nations League mod Wales på hjemmebane i Aarhus.

Her jublede tilskuerne, da spillerne kom på banen, ligesom der selvfølgelig var klapsalver efter sejren på 2-0, men var det endt med et nederlag, kunne reaktionen have været helt anderledes, tror Henrik Dalsgaard.

- Jeg håber, vi kan bruge den her kamp til at lægge det hele bag os. Jeg tør ikke tænke på, hvordan det havde set ud, hvis vi havde tabt, for så var vi blevet mødt med helt andre spørgsmål. Nu vandt vi og var, hvor vi skulle være, så vi vidste, at vi er videre.

- Ugen har selvfølgelig været hektisk, men vi har holdt os klar og trænet det, vi nu kunne. Vi havde ikke nogen forsikring, så vi måtte ikke træne fodbold, siger Henrik Dalsgaard til tipsbladet.dk.

Dalsgaard stod bag assisten til 1-0, da han lagde et fladt indlæg ind til Christian Eriksen.

- Jeg prøvede at slå den ind bagved et par gange, men det gik ikke så godt, så jeg måtte hellere slå den skråt bagud. Det gik heldigvis rigtig fint, siger Dalsgaard.

Superliga

Mere Superliga

Fokus