• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Ole Hoffskov

Danmark falder på FIFA's verdensrangliste

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Danmark falder en enkelt plads på FIFA's verdensrangliste.

Af Ole Hoffskov

For anden gang i træk må det danske landshold notere et fald på FIFA's verdensrangliste.

I den netop opdaterede version er Danmark faldet en enkelt plads efter kampene mod Gibraltar og Georgien tidligere på måneden, og det betyder, at de rød-hvide nu er nummer 14. Danmark var i næsten et år en fast del af verdens top 10, men nu er Åge Hareides tropper altså dalet en smule. 

Danmark kan fortsat glæde sig over at være det bedste landshold i Norden, men Sverige er ikke langt fra som nummer 18. Island falder fem pladser og er nu nummer 41, mens Norge er nummer 47. Finland oplever fremgang i øjeblikket og er nummer 54, mens Lars Olsen og Færøerne stempler ind som nummer 109.

Helt i toppen er der byttet rundt på nummer to og tre, således Frankrig nu kan kalde sig verdens næstbedste fodboldnation med Brasilien lige efter. Belgien topper fortsat FIFA's verdensrangliste.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.