Danmark kæmpede bravt mod Italien

Selvom danskerne i perioder spillede lige op med det italienske mandskab, så endte det med et 2-0 nederlag.

Det var et italiensk hold, som stillede op med alle deres unge stjerner, som blev sat i gang af et flot mål og dermed kunne hive en 2-0 sejr med hjem.

Første halvleg var en lige affære, hvor begge mandskaber skulle spille sig ind i turneringen. Som halvleg skrev frem blev spillet bedre og bedre. Halvlegen endte dog uden scoringer, og ingen af holdende kom frem til de helt store chancer.

Anden halvleg var under 10 minutter gammel, da et indlæg blev forsøgt afværget af Andreas Maxsø. Han fik dog ikke fart i bolden, og den faldt ned midt i feltet. Lorenzo Pellegrini så muligheden og valgte at sakse bolden i mål til stillingen 1-0.

Efter målet kom danskerne længere frem på banen, og der var optræk til et par gode muligheder, og både Hjulsager og Ingvartsen kunne med lidt held og dygtighed have udlignet.

Det lykkedes ikke for det danske mandskab at reducere, og i stedet kunne Italien og Petagna scorer til slutsresultatet 2-0.

Dermed står Danmark med et skidt udgangspunkt for at komme videre fra puljespillet. Det vil formentlig kræve en sejr over både Tyskland og Tjekkiet.

Danmarks næste kamp er mod Tyskland på onsdag. Kampen sparkes ligeledes igang kl 20:45