• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Danmark skal møde Norge i testkamp før EM

Foto: Getty Images

Det danske landshold skal møde Norge forud for EM, afslører det norske fodboldforbund.

Af Victor Risager

Det danske landshold skal til sommer spille EM på hjemmebane, og som et led i forberedelserne til slutrunden skal danskerne angiveligt møde Norge i den ene af to testkampe. Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Ifølge nyhedsbureauet skal Danmark og Norge spille en testkamp i Danmark den 1. juni. Det er dog ikke afgjort, hvor i Danmark kampen skal spilles, forklarer det norske fodboldforbund.   

- Det mangler nogle detaljer angående arenaen, men det bliver en interessant kamp mellem to naboer uanset, siger det norske fodboldforbunds generalsekretær, Pål Bjerketvedt, til NTB.

Læs også:Norsk forbund bruger gammelt Zlatan-trick på Erling Haaland

Danmark spiller deres første kamp ved EM den 13. juni, hvor de møder Finland på hjemmebane, og det er især den kamp, Danmark kan forbedere sig på med et opgør mod Norge. Det forklarede Danmarks landstræner Åge Hareide i sidste uge, da han åbnede for et møde med Norge. 

- Vi vil gerne spille mod et hold, der minder om Finland i deres organisation, og der er Norge et af de hold, som kunne være et alternativ, sagde Åge Hareide til Ritzau og tilføjede:

- Det kunne være sjovt for mig at møde Norge. Norge har vist stor fremgang på det sidste, og der er interessante spillere som Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard, så det kunne bestemt være interessant at møde dem.

Norge har endnu ikke kvalificeret sig til sommerens EM-slutrunde, men kan kvalificere sig via Nations League.  

66-årige Åge Hareide har tidligere været landstræner for Norge fra 2003 til 2008.

Læs også:Ekspert: Tottenham var nødt til at skille sig af med Christian Eriksen

Superliga

Optakt: OB - Randers FC

Der er returkamp søndag eftermiddag, hvor OB og Randers FC tørner sammen. Et hold er efter denne runde færdig for sæs...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.