Danmark udklasseret af unge englændere

Det danske U21-landshold tabte tirsdagens venskabskamp mod England med hele 5-1.

Tilskuerne på Blue Water Arena fik sig tirsdag aften en på opleveren. Og det var ikke på den gode måde, såfremt man holdt med hjemmeholdet.

Danmarks U21-landshold tabte nemlig hele 5-1 til England i en venskabskamp i Esbjerg.

Efter 31 minutters spil bragte Demarai Gray gæsterne foran, og bare otte minutter senere udbyggede Dominic Solanke til 2-0.

Marcus Ingvartsen fik dog reduceret kort før pausefløjt, men det stoppede ikke englænderne i at dominere kampen.

Bare to minutter inde i anden halvleg gjorde Dominic Solanke det til 3-1. Efter 81 minutter blev det også 4-1 efter mål af Evertonspilleren Dominic Calvert-Lewin.

Og fem minutter senere gjorde angriberen det endnu værre for danskerne, da han sparkede et straffespark ind. 5-1 for gæsterne.

Det blev også kampens resultat, og det danske U21-landshold fik sig dermed en over snudeskaftet.