Henning Jensen optages i Hall of Fame
2016-02-25 11:55
Illustration: DBU

Den 14. april trækkes der lod til gruppespillet ved OL, og det er som bekendt med Danmark i en af bowlerne.

EM-slutrunden for U21-landshold sluttede brat for Danmarks vedkommende i sommer, da de rød-hvide fik bøllebank af de senere Europamestre fra Sverige i semifinalen, men som et lille plaster på såret kunne landsholdet glæde sig over, at pladsen blandt de sidste fire i turneringen udløste en billet til sommerens OL i Rio.

Dermed har danske fodboldfans alligevel noget at se frem til i sommerperioden, efter at A-landsholdet missede kvalifikationen til EM, og nu er der sat dato på, hvornår der trækkes lod til gruppespillet ved OL. Det bliver den 14. april, og lodtrækningen vil foregå på det legendariske fodboldstadion Maracana.

Foruden på Maracana skal den olympiske fodboldturnering afvikles på kendte VM-adresser i Belo Horizonte, Brasilia, Manaus, Salvador og Sao Paulo.

16 hold deltager i turneringen, og de 15 er allerede kendt. Senere på måneden tørner USA og Columbia sammen i et opgør om den sidste OL-billet. De 15 deltagerlande er indtil videre: Sydafrika, Algeriet, Nigeria, Irak, Japan, Sydkorea, Honduras, Mexico, Fiji, Argentina, Brasilien, Tyskland, Portugal, Sverige og altså Danmark.

SENESTE NYT...
OP | NED