Dansk VM-modstander vandt over Skotland

Peru, som Danmark møder i sin første VM-kamp til sommer, slog Skotland med 2-0 i en venskabskamp.

Inden VM sparkes i gang til sommer, spiller landsholdene oftest et par venskabskampe for at tjekke formen og prøve kræfter med nye idéer fra taktiktavlen.

Ikke anderledes er det for Peru, der i nat - dansk tid - vandt med 2-0 over Skotland. Her var det Christian Cuvea, som sikrede en smal føring på 1-0 til halvleg, da han hamrede et straffespark i netmaskerne.

Blot to minutter inde i anden halvleg kunne Jefferson Farfan udbygge føringen med målet til 2-0.

Yderligere blev der ikke scoret flere mål, og dermed kan Peru glæde sig over sejren, inden det igen går løs, når mandskabet skal spille mod Saudi-Arabien den 3. juni i en ny venskabskamp. Inden VM begynder for Peru, venter også en venskabskamp mod Sverige.

Peru møder Danmark den 16. juni i Gruppe C.