DBU bekræfter:
2016-02-29 14:08
Foto: Jesper Mortensen/Polfoto

Det danske U19-landshold skal have ny landstræner.

DBU har travlt i øjeblikket med at besætte nogle af de mange ledige poster i fodboldforbundet, og nu er der føjet endnu et navn til listen. Således skal DBU på jagt efter en U19-landshold, fordi Bent "Turbo" Christensen har valgt at stoppe og skifte til Brøndby.

Og der er ærgrelse over at miste Bent Christensen i fodboldforbundet.

- Vi ærgrer os rigtig meget over at miste Bent som U-landstræner. Han har været vellidt og topprofessionel, siger DBU’s talentchef, Flemming Berg.

- Det har været en spændende rejse, med mange spændende opgaver som jeg er glad for at have haft. Jeg håber jo, at jeg kan komme tilbage på et eller andet tidspunkt, men indtil da er jeg glad for, at vi fortsat kommer til at arbejde tæt sammen, siger Bent Christensen.

Bent Christensen skal i sin nye rolle i Brøndby arbejde med klubbens Masterclass, og derved skal han altså have tæt kontakt med DBU og ungdomslandstrænerne.

DBU skriver videre, at man først forventer at have en ny U19-landstræner på plads efter 1. juli - Bent Christensen stopper 1. april, dermed tager han nogle landskampe i marts med holdet.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?