U16, U17 og U19-landsholdene rejser i januar måned en uge til Cypern for at træne, spille kampe og dele viden. Det er tredje år i træk, det sker.

Til januar bytter Danmarks tre yngste landshold kunstgræs og minusgrader ud med rigtige græsbaner og behagelige temperaturer, når U16, U17 og U19-landsholdene alle rejser på en uges træningslejr i Cypern.

Det er tredje år i træk, at DBU sender de tre landshold af sted under varmere himmelstrøg, når de drager af sted fra 12. til 19. januar. Det glæder talentudviklingschef Flemming Berg, der ser flere fordele ved turen.

- Vores erfaringer fra de seneste år, hvor vi har haft en fælles tur for udvalgte af vores landshold, har givet en fantastisk synergieffekt, og det er den erfaring, vi bygger videre på. Vores stab oplever en unik mulighed for vidensdeling og sparring, men det er samtidig også udviklende for vores unge talentfulde spillere, der nyder godt af endnu flere dygtige kræfter og kompetencer både på og uden for banen, siger han til dbu.dk.

- Fra min stol er der ingen tvivl om, at en fælles tur som denne er med til at styrke sammenhængskraften mellem DBU’s yngste landshold. Det giver ikke kun en gevinst på den korte bane med gode testkampe i gode rammer, men også på den lange bane for dansk talentudvikling og dansk fodbold.

Alle tre landshold skal spille mod Cyperns tilsvarende to gange. Der er kampdage 16. og 18. januar. 

SENESTE NYT...
OP | NED