• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

DBU takker landsholdsvikarer: Vil stille stærkest mulige hold mod Wales

De spillere, der repræsenterede Danmark onsdag aften i Slovakiet, vender hjem til deres klubber. Imens arbejder DBU på at stille "det stærkest mulige landshold" mod Wales på søndag, men det fremgår ikke klart, om det vil sige de 23 oprindeligt udtagede spillere.

Af Anders Dehn

Tak for indsatsen og tak for denne gang.

Når de spillere, der i går aftes spillede landskamp mod Slovakiet, skal ikke i aktion igen på søndag. DBU skriver på sin hjemmeside, at når spillerne kommer retur til Danmark, vender de tilbage til deres klubber. 

- Det har været et par meget specielle dage i denne alvorlige og beklagelige situation. Vi vil gerne takke spillerne og trænerne for at spille og hjælpe dansk fodbold. Det var stort at se den indsats, de lagde for dagen i kampen mod Slovakiet. Det kan blive en afgørende indsats for dansk fodbolds fremtid, siger DBU's elitechef, Kim Hallberg.

I stedet arbejder DBU på at stille "det stærkest mulige landshold". Det fremgår dog ikke, om det betyder de 23 spillere, som Åge Hareide udtog i første omgang, eller om konflikten med Spillerforeningen nærmer sig sin afslutning.

Unionen hævder, at den har fået mange henvendelser fra spillere, der gerne vil spille, og der lægges op til, at det bliver blandt dem, det nye landshold skal findes.

- Vi fortsætter arbejdet med at stille det stærkest mulige hold til kampen mod Wales på søndag, så vi lever op til UEFA’s krav om at spille kampen. Vi håber og knokler for, at det bliver det stærkeste hold, der løber ind til kampen. Vi regner med at kunne præsentere nyt om truppen sent fredag, siger Kim Hallberg.

DBU gentager desuden, at den melder noget nyt om billetter og eventuel prisreduktion ud, når den endelige trup er på plads.

Superliga

Mere Superliga

Fokus