• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Rasmus Henriksen

DBU’s fodbolddirektør: Folk tror, det bliver champagnefodbold under Hjulmand

Foto: Lars Ronbog / Getty Images

Danmark er ubesejret i 31 kampe i træk, alligevel får landstræner Åge Hareide ikke lov at fortsætte. Det store fokus på resultater kommer til at fortsætte under Kasper Hjulmand, mener DBUs fodbolddirektør.

Af Rasmus Henriksen

Når Åge Hareides kontrakt som landstræner udløber efter EM 2020, skal den tidligere FC Nordsjælland-træner, Kasper Hjulmand, være ny landstræner.

Det afslørede DBU i juni. Dermed er Hareides dage som landstræner for Danmark talte. Også selvom Danmark nu er ubesejret i 31 kampe i træk.

Resultaterne er svære at sætte en finger på, når diskussionen falder på nordmanden. Og det store fokus på resultater kommer til at fortsætte, når Kasper Hjulmand tager over, forsikrer DBUs fodbolddirektør, Peter Møller.

- Det, der irriterer mig allermest med den her diskussion, er at folk tror, Kasper Hjulmand ikke er en resultattræner. Om det er Kasper Hjulmand eller Åge Hareide står der ‘vind nogle fodboldkampe’ på første linje af jobbeskrivelsen. Folk tror, at fordi Kasper Hjulmand kommer, bliver det champagnefodbold, hvor vi ikke kommer til at spille med forsvarsspillere, men alle spiller oppe i angrebet. Dem, der er i fodbolden, ved at Kasper Hjulmand er en resultattræner. Det er Åge Hareide også. På den måde passer de meget godt til hinanden. De har en forskellig tilgang til spillet, men de er resultattrænere begge to, siger Peter Møller til BT.