• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

DIF-direktør: Tro ikke, at parterne har fundet hinanden

Bare fordi det "rigtige" landshold stiller op mod Wales på søndag, skal man ikke gøre sig nogle illusioner om, at DBU og Spillerforeningen er blevet enige i konflikten, mener direktøren for DIF.

Af Anders Dehn

Dommedagsprofeterne kunne torsdag aften godt gemme deres spådomme væk for en stund. Dansk fodbold bliver ikke kørt ud over en klippeskrænt lige med det første, for Danmark stiller hold mod Wales, og det bliver med stærkest mulige hold.

Så meget stod klart, efter DBU og Spillerforeningen kunne fortælle, at parterne var nået til enighed om en midlertidig aftale for landsholdsspillerne. I samme ombæring kunne de dog også fortælle, at forhandlingerne om en ny, permanent aftale begynder allerede mandag.

Læs også: DBU bekræfter: Alle mand er klar til Wales

Dermed er der stadig uenigheder, og det hæfter direktøren for Danmarks Idrætsforbund, Morten Mølholm, sig da også ved. Han mener ikke, man skal gøre sig nogle illusioner om, at DBU og spillerne pludselig har fundet fælles fodslag.

- Jeg tror ikke, at man skal foregøgle folk, at de bare har fundet hinanden. Jeg tror stadig, at parterne er et stykke fra hinanden, og der er et stykke vej til en permanent aftale, siger Mølholm til DR.

Læs også: DBU og Spillerforeningen indgår midlertidig aftale

Den midlertidige aftale mellem DBU og spillerne varer resten af september måned, så parterne har omkring tre uger, til de potentielt står i samme situation igen og ikke har en gældende aftale.

De næste landskampe, altså efter den mod Wales på søndag, finder dog først sted midt i oktober, så parterne har lidt over en måned til at nå til enighed.

Superliga

Mere Superliga

Fokus