• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Dommeren kan afvise Nicolai Jørgensens skinne mod Irland

Nicolai Jørgensen kan godt spille mod Irland, hvis han kan bruge en særlig skinne til håndleddet. Danmark risikerer dog, at dommeren afviser at lade Jørgensen bruge skinnen.

Af Anders Dehn

Selv om Nicolai Jørgensen i weekenden brækkede håndleddet og siden har gået rundt med en omfattende forbinding, ser han ud til at kunne spille VM-playoffkampene mod Irland. Han skal bare bære en specialfremstillet skinne.

Der er altså ikke noget medicinsk i vejen for, at Jørgensen stiller op, men kampens dommer, serbiske Milorad Mazic, kan ende med at sætte en stopper for den danske angriber. Dommeren skal nemlig godkende skinnen, før den kan bruges.

Læs også: Godt nyt for Danmark: Nicolai Jørgensen bliver klar mod Irland

DBU bekræfter over for TV2 Sport, at dommeren har mulighed for at bandlyse skinnen, men unionen forventer ikke, at det bliver et problem at få den godkendt.

I dag, onsdag, har Jørgensen fået den forholdsvis lette kulfiberskinne, som han skal træne med og bruge i kamp i den kommende tid. Feyenoord-bomberen sætter sin lid til skinnen.

- Nu holder jeg humøret oppe og tror rigtig meget på, at jeg kan få lov til at spille, siger Nicolai Jørgensen til TV2 Sport.

Jørgensen var ikke med i den seneste landsholdssamling, da Danmark mødte Montenegro og Rumænien, da han plejede en skade. Han scorede to gange i de ti VM-kvalifikationskampe hidtil.

Superliga

Mere Superliga

Fokus