• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Efter dansk U21-nederlag: Der er konkurrence om pladserne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

U21-EM starter for Danmarks vedkommende på mandag med en kamp mod Tyskland. Generalprøven gik ikke specielt godt.

Af Kenneth Jensen

Niels Frederiksen og det danske U21-landshold havde bare en enkelt U21-landskamp at bruge som forberedelse til den slutrunde, der for Danmarks vedkommende indledes på mandag, men det gik ikke som håbet for det danske hold, der tog fra pågøret mod Kroatien med et nederlag på 0-1.

Nu skal Niels Frederiksen skrue på knapperne frem mod det vigtige møde mandag mod Tyskland, og det er langt fra givet, at de 11, der spillede fra start mod Kroatien, gør det igen på mandag.

- Nogle trænere stiller med den startformation, som de vil stille med til slutrunden den første time af den sidste testkamp. Jeg sagde på forhånd til mine spillere, at det var ikke min plan. Og der var nogle af de spillere, der kom ind i den her kamp, der gjorde det udmærket. Der er konkurrence om pladserne, siger Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Den danske U21-landstræner, der efter slutrunden tager over som cheftræner i Brøndby, lod onsdag Robert Skov sidde over, fordi han startede inde for A-landsholdet. Ude var også forsvarsspiller Joachim Andersen, der er skadet. Og efter alt at dømme må anses som værende tvivlsom til mandagens opgør mod forhåndsfavoritterne fra Tyskland.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.