• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mikkel Sloth

Efter kaos og infight: Sterling kritiserer engelske fans for buh-råb

Foto: Getty Images

Der blev buhet af Joe Gomez, da han kom på banen i Englands kamp mod Montenegro. Nu tager sagens anden hovedperson, Raheem Sterling, sin holdkammerat i et stort forsvar

Af Mikkel Sloth

Det har været en mildest talt tumultarisk uge for det engelske landshold. En uoverensstemmelse mellem Raheem Sterling og Joe Gomez fra weekendens storkamp mellem Manchester City og Liverpool blev taget med ind i landsholdslejren, hvor Sterling efter sigende gik til angreb på Gomez.

Det har kostet for Raheem Sterling, der som konsekvens blev droppet til torsdagens EM-kvalifikationskamp mod Montenegro. Den konsekvens var nogle engelske fans utilfredse med, og det gjorde de ganske klart - over for Joe Gomez. Han var i deres optik åbenbart grunden til, at England manglede en af sine helt store stjerner.

Liverpools forsvarsspiller blev nemlig mødt med buh-råb fra nogle af Englands egne fans, da han blev skiftet ind mod Montenegro. Og det var Raheem Sterling hurtig til at kritisere på det sociale medie Twitter.

Læs også:Rose om Sterling-kontrovers: Ikke noget særligt

Læs også:Landstræner om infight i landsholdslejren: Alle familier har uenigheder

- Til alle engelske fans: Det var hårdt for mig at se min holdkammerat blivet buhet af for noget, som var min fejl. Joe (Gomez, red.) har ikke gjort noget forkert, og at han blev buhet ind ved sin indskiftning, er forkert for en, som efter en svær uge har været fokuseret og arbejdet hårdt. Jeg har taget det fulde ansvar og accepteret konsekvenserne. Det her var jeg nødt til at sige, lyder det fra Sterling.

Trods en kaotisk uge for England, og Raheem Sterlings fravær, havde England ingen problemer med at slå Montenegro. Det sluttede 7-0 på Wembley, blandt andet på et hattrick af Harry Kane, og England er nu kvalificeret til næste års EM-slutrunde. 

Læs også:Manchester City-stjerne droppet til landskamp efter infight med Liverpool-spi...

Læs også:Guardiola afviser sarkastiske kommentarer om VAR

Læs også:Sarkastisk Guardiola "takker" dommeren efter VAR-drama

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020