Stanislav Lobotka afgjorde opgøret mellem Slovakiet og Norge tirsdag aften med en scoring sent inde i overtiden.

Norge havde en skidt VM-kvalifikation, hvor de blot blev nummer fire i deres pulje, og tirsdag aften blev det heller ikke til en god aften for broderfolket mod nord. Her skulle de nemlig møde Slovakiet, og for dem blev en dansk kending helten helt til sidst i opgøret.

Her er der tale om den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka, der i sommer skiftede de danske baner ud med de spanske, hvor han nu tørner ud for Celta Vigo sammen med blandt andet Pione Sisto og Daniel Wass.

Målet kom med 92:19 på kampuret i en kamp, hvor der var lagt tre minutters tillægstid til, og dermed var det med en umådelig god timing, at Lobotka fik afgjort kampen. Målet kom desuden efter et godt indspil af Duda, hvor eks-FCN'eren trak udenom Skjelvik og lagde bolden i mål fra en jævnt skarp vinkel.

Med for Norge var FC Midtjyllands Alexander Sørloth med igennem hele kampen, men han kom selvsagt ikke frem til scoring. Endvidere blev det ikke til minutter for Hobros Pål Kirkevold i opgøret.

Slovakiet selv blev to'er i deres pulje, men de har ikke været med i playoff-kampene, som Danmark har. De blev nemlig dårligste to'er ud af de ni, som der var af slagsen efter den europæiske afdeling af VM-kvalifikationen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

SENESTE NYT...
OP | NED